10 stvari koje nikako ne želite čuti tijekom seksa

10 stvari

Za vrijeme seksualnih aktivnosti postoje neke stvari koje je u tom trenutku bolje zadržati za sebe. Pročitajte našu listu top 10 stvari koje je bolje ne izgovoriti ili pripaziti da ih slučajno ne izgovorite.

1. „Jasna“, „Ivana“, „Severina“, „Marisol“.
Osim ako se ne zovete Jasna, Ivana, Severina ili Marisol. Naravno, isto vrijedi i za krivo optuženog Marka, Peru i Fernanda.

2. „Krevet je pun mrvica“ ili varijacija na temu, „čekaj dok popravim plahtu“.
Postoji vrijeme i mjesto za sve, no ove dvije, inače dobrodošle obavijesti, ne spadaju u žargon seksa.

3. „Jesi se ti zdebljala?“, „A tko je to meni počeo ćelaviti?“ i „Hihi, imaš ogroman prišt na guzi“.
Tijekom seksa je, neovisno o kojem je spolu riječ, preporučljivo zadržati se samo na komplimentima ili, u najgorem slučaju, mudroj šutnji. Informacija o točnom broju sijedih dlaka od prošle inspekcije u pravilu može pričekati.

4. „Uopće niš ne osjećam“.

5. Dinamo! Ili Hajduk
omiljeni muzički bend, političar s kojim dijelite mišljenje o imigrantima ili najdraži citat iz „Scarface-a“. Jednostavno, ljubav prema ostalim strastima, hobijima i zanimacijama nije preporučljivo pokazivati vrišteći ih nekome u uho za vrijeme orgazma i ne dajte im da vas uvjere u suprotno.

6. „A sorry, fakat sam mislio sredit nokte“ ili „Ajoj, jel te boli, jesam te jako?“

7. „Sjedni, da ti objasnim što radiš krivo. Dakle, pod a)…“
Komunikacija o seksu iznimno je bitna da oba partnera budu zadovoljna i zadovoljena. Ipak, suzdržite se od temeljitih analiza s više statističkih podataka, presjekom prosjeka i preciznim putokazom s uključenom kartom genitalnog područja podijeljenog na zone s navedenim brojem minuta optimalnih za svaku od njih, što će poprilično sigurno partnera/partnericu izbaciti iz bilo kakvog sexy raspoloženja. Držite se popularnih kratkih i jasnih naputaka – brže, sporije, jače, slabije, lijevo, desno, gore, dole, au! zubi i to, to, to!

8. „Zvala je tvoja stara da dođemo u nedjelju na ručak“

9. „A sorry, mislio/la sam da ti se to sviđa“
Ponovo, komunikacija je bitna. Mitovi o ljubavnicima koji jedno drugome čitaju misli, pogotovo o radnjama koje žele uvesti u seks, su nažalost, samo mitovi. Recite, pitajte, zatražite.

10. „A daj ajde više, počet će Dnevnik“.

Image:olly2/Bigstock.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.