5 idealnih poza za analni seks

5 idealnih poza za analni seks

Želite isprobati analni seks? Osim adekvatne lubrikacije, strpljenja i dobre komunikacije s partnerom, od izrazite je važnosti odabrati pravu pozu koja će vašem tijelu omogućiti da se maksimalno opusti.

Prije samih poza, šalabahter za potpune početnike:
– kako biste se mogli u potpunosti opustiti i kako biste uklonili bojazni o neugodnim iznenađenjima, prije se klistirajte
– najvažnije se opustiti – u predigru uključite i stimulaciju anusa prstom (nokti moraju obavezno biti kratki i bez oštrih dijelova) ili jezikom, a mišiće prije penetracije opustite manjim butt plugom
– lubrikant je apsolutno neophodan jer anus, za razliku od vagine, nema prirodnu lubrikaciju

1. Obrnuta kaubojka

Jedna od omiljenih poza za analni seks – primatelj/ica kleči na partneru/ici koji penetrira okrenuta leđima a partnerove noge su spojene. Ta poza omogućava primatelju/ici da diktira tempo i dubinu stimulacije, a ruke su im slobodne za dodatnu stimulaciju.
Kako postajete iskusniji, ova poza je idealna za dublju penetraciju kao i za ubrzavanje kretanja – umjesto klečanja, bolje je čučati i tada će doći do manjeg opterećenja na koljena, a kretnje će moći biti brže i većeg raspona.

2. Bočno

Popularni “spooning” u kojoj oboje ležite, a primatelj je leđima okrenut partneru koji penetrira, idealna je poza jer ste u njoj oboje maksimalno fizički opušteni. Primatelj/ica treba privući koljena prsima, što refleksno otvara vanjski sfinkter. Ova poza ujedno omogućava nesmetan pristup ostalim erogenim zonama i idealna je za implementaciju seksualnih igračaka poput stimulatora klitorisa.

3. U krilu

Partner/ica koji penetrira sjedi prekriženih nogu (“turski”) i blago je torzom odmaknut unazad a primatelj/ica je na njemu. Primatelj kontrolira tempo i brzinu, što je odlično za analni seks, a aktivni partner je ujedno oslonac, te ima pristup ostalim erogenim zonama. Imate li visoko uzglavlje kreveta, i ono će biti odličan oslonac.

4. Doggy

Vrlo popularna za analni seks, no ne i najbolja po mišljenju stručnjaka. U doggy pozi primatelj ima najmanje kontrole nad tempom i dubinom, stoga doggy često može biti bolan i neugodan, a penetracija preduboka ili pod pogrešnim kutem tako da je ključno da partner ne brza i da sluša vaše naputke.

S druge strane, doggy je odličan za doživljavanje orgazma kod žena, zbog indirektne stimulacije G-točke.

5. Unaprijeđeni doggy

Klasični doggy, no uz dodane jastuke ili komad namještaja za seks ispod trbuha. Tako je dio težine prebačen na jastuke, umjesto laktove i koljena i lakše se opustiti, što je ključno za ugodno analno iskustvo. Kao i kod klasičnog doggyja, potrebno je pripaziti na brzinu, dubinu i kut penetracije, odnosno maksimalno prepustiti kontrolu kako ne bi došlo do nelagode ili boli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.