8 načina da začinite masturbaciju

masturbacija

Seksualna monotonija ne događa se samo parovima – neovisno kojeg ste spola, ukoliko ste duže vrijeme solo, vaš će seksualni život poprimiti monotone crte.

Masturbacija će se nekako svesti na uvijek iste okolnosti, tempo, vrijeme… i malo-pomalo upali smo u rutinu i izgubila se ljepota cijele stvari. Nemojte se držati jedne te iste rutine samo zato jer ona uvijek pali – na taj način se odričete cijelog jednog svijeta ekstaze koji samo čeka da ga otkrijete.

Predlažemo nekoliko načina na koje možete unaprijediti i začiniti svoje solo avanture!

1. Istražujte svoje tijelo

Koliko god da ste sigurni da poznajete svoje tijelo, znate kako reagira na kakav podražaj i što mu paše a što ne, velike su šanse da vas još uvijek može iznenaditi. Isprobajte različite podražaje, promijenite način, tempo i okolnosti masturbacije.

Već i mala promjena poput promjene poze ili položaja ruke vam može pružiti sasvim drugačiji doživljaj.

Postoje točke na vašem tijelu i genitalijama (npr. donji dio glavića penisa, perineum…) koje uz pravilnu stimulaciju mogu preokrenuti vaše viđenje seksa i masturbacije naglavce.

2. Poigrajte se s igrom osjetila

Igra osjetila nije samo za parove – spremite se za veličanstvenu solo večer. Zapalite mirisne svijeće, uskratite si osjetilo vida povezom… u kojoj ćete si uskratiti osjetilo vida povezom, slušalicama se isključiti iz stvarnosti a masturbatorom ili vibratorom pojačati doživljaj. Prepustite mašti na volju i uživajte!

3. Koristite seksualne igračke

Seksualne igračke idealne su za solo trenutke jer pružaju podražaj koji je potpuno drugačiji od ruke (ili bilo kojeg drugog dijela tijela). Ti su uređaji dizajnirani i usavršeni samo za jednu stvar – naš orgazam – što im je dovoljna preporuka.

4. Promijenite lokaciju

Sami smo doma i točno znamo gdje i kako masturbiramo. To može biti krevet, kauč, za stolom pred ekranom ili nešto deseto, ali u pravilu je to mjesto – uvijek isto. Isprobajte nešto novo, izađite iz rutine i provjerite kako funkcionirate negdje drugdje.

5. Probajte analnu stimulaciju

Analna stimulacija može biti odličan dodatak masturbaciji, jer pojačava podražaj a orgazmi su prodorniji i snažniji. Bez obzira odlučite li se za mali butt plug (koji će vas dodatno dražiti), masažer prostate (uz kojega često nećete ni trebati dodirivati penis da biste doživjeli orgazam) ili analne kuglice koje će pojačati orgazam ako ih počnete izvlačiti van u trenutku orgazma, analni stimulatori već ionako dobru stvar čine – boljom.

6. Promijenite materijal

Većina nas u solo sesijama uključuje ovaj i onaj pornomaterijal ili ima omiljene izvođače, vrste koje gleda i slično. Što je razumljivo, jer ne želimo biti ufurani u trenutak i onda biti potpuno izbačeni iz takta jer se na ekranu pojavilo nešto što ne želimo vidjeti.

Međutim, otkrivanje nečeg novog, bilo da se prebacite s američke na europsku proudukciju ili da isprobate neki žanr koji do sad niste, može biti odlično osvježenje.

7. Izazivajte se

Izvodite Kegelove vježbe, aktivno fantazirajte kroz dan, ali si uskratite masturbaciju. Ili masturbirajte i uskraćujte si orgazam više puta i onda konačno idite do kraja.

S druge strane, isprobajte granice svoje izdržljivosti tako da si priuštite dugu sesiju u kojoj ćete vidjeti koliko dugo i koliko puta možete izdržati prije nego vam stimulacija postane neugodna.

Masturbacija je i inače odlična vježba kojom muškarci mogu trenirati svoju seksualnu izdržljivost i potenciju, ujedno se opuštajući i “ostajući u formi”.

8. Koristite lubrikant

Jednostavno je nevjerojatno koliko drugačiji može biti podražaj i kakve sve mogućnosti stimulacije vam se otvaraju kada ste dobro lubricirani.

Primjerice, kod muškaraca se otvara cijeli jedan spektar stimulacije glavića koji je jednostavno nedohvatljiv bez dodatne vlažnosti koja će omogućiti ugodno klizanje po ovom nevjerojatno osjetljivom području.

Nadalje, lubrikanti s efektom zagrijavanja ili hlađenja ugodno stimuliraju i dovode do posve nove dimenzije užitka – dovoljno je samo nekoliko kapi na klitoris ili frenulum i osjećaj će biti posve drugačiji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.