9 savjeta kako ju brže dovesti do orgazma

Kako ju brze dovesti do orgazma

Iako pojam ženskog orgazma nekima predstavlja nerješivu zagonetku koju se čovječanstvo trudi dešifrirati još od davnina, budite bez brige. Ovaj mitski događaj nije toliko misteriozan i uz malo pažnje i vremena s vaše strane, vaša će partnerica u kratkom roku dolaziti do vrhunca bez problema.
Kako biste poboljšali njeno i svoje iskustvo, donosimo 9 savjeta kojima ćete ju brže dovesti do orgazma.

1. Sexting

Seks ne mora nužno započeti tjelesnim kontaktom, ponekad nam neka eksplicitna poruka može toliko zagolicati maštu da smo već na pola puta do orgazma.
Sexting je odličan način za raspaliti strasti – ankete otkrivaju kako je 8 od 10 ljudi priznalo slanje ili primanje seksualno eksplicitnih poruka i mnogi od njih tvrde kako sexting dovodi do učestalijeg seksa. Zato mobitel u ruke i neka fantazije započnu.

2. Predigra

Iako je predigra osnovni preduvjet za ugodan i uspješan seks oba spola, ženama igra posebno važnu ulogu s obzirom da im treba nešto duže no muškarcima da postignu dovoljnu razinu uzbuđenja za orgazam. Ne preskačite ljubljenje, istražujte njeno tijelo jezikom, isprobajte seksi masažu, posvetite joj se u potpunosti.

3. Seksualne igračke

U današnje vrijeme lako su nam dostupni uređaji za svakodnevne zadatke koji nam olakšavaju posao. Zašto ne bismo tu istu logiku koristili i u spavaćoj sobi? Kada već postoji toliko dobrih igračaka pomoću kojih seks može biti bolji, zašto ih ne isprobati? Razgovarajte s partnericom i pronađite nešto što će vas oboje dodatno stimulirati: vibratori za parove, penis prsteni s vibratorom, navlake za penis, izbor je velik, zaigrajte se zajedno.

4. Oralni seks

Stručnjaci se slažu da oralni seks prije samog odnosa uvelike poboljšava kvalitetu seksa kod žena. Iako neki misle da je oralni seks kod žena kompliciran i dugotrajan, to nije istina. Dok ženi pružate oralni seks zaboravite na proračunate poteze, trikove i savjete koje ste načuli od samoprozvanih stručnjaka za ženske orgazme.

Svaka žena je drugačija i ogovaraju joj različite stvari. Jedina stvar koju trebate napraviti kako bi joj omogućili odličan oralni seks jest da joj posvetite dovoljno pažnje i obratite pozornost na signale koje vam njeno tijelo šalje. Kada joj odgovara ono što radite dat će vam to do znanja ili vokalno ili će njego tijelo odreagirati na stimulaciju i znat ćete da je to što radite zaista dobro.

5. Lubrikanti

Postoji netočna pretpostavka kako mlađim ženama ne trebaju lubrikanti jer bi uvijek trebale biti dovoljno vlažne, no lubrikanti omugućavaju veći užitak u seksu bez obzira na dob ili spol. Devet od deset žena u dobi između 18 i 68 godina ima pozitivno mišljenje o lubrikantima i tvrde kako im je seks ugodniji i više zadovoljavajuć uz njihovo korištenje.

6. Stimuliranje klitorisa tijekom penetracije

Prema nekim istraživanjima većina žena, njih čak 75 posto ne doživljava orgazam samo penetracijom, već im je potrebna i stimulacija klitorisa. Klitoris tijekom penetracije možete stimulirati rukom ili igračkom (poput bullet vibratora ili vibrirajućeg penis prstena), isto kao što tijekom oralnog seksa možete penetrirati prstima ili igračkama. U oba slučaja dolazi do dvostruke stimulacije pri kojoj ima više vjerojatnosti za orgazam. Dogovorite se partnericom što vam oboma najviše odgovara.

7. Usporite tempo

Možda zvuči paradoksalno, no katkad da biste ženu brže doveli do vrhunca trebate usporiti. Nije uvijek najbolja opcija što brže i jače penetrirati, probajte usporiti i penetrirati dublje uz stimulaciju klitorisa igračkom ili rukama.

8. Promjena poza

Ukoliko ste ušli u neku rutinu i koristite jedne te iste poze tijekom seksa, razmislite malo o promjeni. Istražite i probajte pronaći poze koje će joj stimulirati G točku ili će joj jednostavno više odgovarati. Budite otvoreni za nove stvari, no uzmite u obzir da se za bilo kakve nesvakidašnje poze najbolje posavjetovati s partnericom kako bi bili sigurni da će vam oboma odgovarati.

9. Razgovarajte

Razne ankete otkrivaju kako većina žena osjeća kao da nekad ne dobivaju sve ono što im treba tijekom seksa, ali i da im je neugodno tražiti ono što bi htjele od vas. Budite otvoreni i pitajte ju što voli tijekom seksa, a što joj ne odgovara. Saznajte kako najbrže dolazi do orgazma kad mastrubira i koje su njene seksualne fantazije.

Razgovorom ćete najlakše saznati kako joj pružiti najbolji (i najbrži) orgazam.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.