Poza 69 – što, kako, zašto, kada, gdje?

Poza 69

69 je divan način za ljubiti bližnjega svoga. Štoviše, 69 ujedinjuje mnoge moralne naputke za življenje sretnog života – daj pa će ti se i vratiti, voli drugoga kao samoga sebe i dobro se dobrim vraća. Zato braćo, dolje s hlačama, gore s haljinama, gore, dolje, lijevo, desno, Ekvator i paralele i budimo dobri jedni prema drugima!

Što je poza 69?

69 je vrlo specifična poza istovremenog pružanja i primanja oralne stimulacije u kojoj tijela sudionika poprimaju izgled brojke 69. Dakako, riječ može biti i o istovremenoj masturbaciji, analnoj stimulaciji i svakom drugom kontaktu koji može biti izveden na partnerovim genitalijama i periferiji.

Kako ju izvesti?

Partneri se okrenu tako da jednom glava bude kod genitalija onog drugog – i stimuliraju se usnama i jezikom, no u ovoj pozi oba partnera doslovno imaju slobodne ruke, stoga svakako uključite prste, igračke i slične priručne stvari. Također, ne vjerujte porno filmovima u kojima se 69 bez problema, lako i bezbrižno izvodi stojećki, gdje muškarac drži ženu naglavačke. Ostanite radije pri standardnim, manje opasnim pozama – ležećki, gdje partner na vrhu određuje brzinu, tempo i intenzitet, ili ležećki na boku, za ravnopravnost i jednakost. Treba napomenuti kako nekim ljudima treba nešto vremena da se uigraju i nauče s partnerom funkcionirati pri istovremenoj stimulaciji. Možda treba vremena, možda ćete se prvih nekoliko puta „loviti“ i možda će vam smetati što ne možete biti usredotočeni samo na primanje ili pružanje užitka, ali vjerujte nam, trud će se isplatiti.

Zašto obavezno isprobati 69?

Zato jer istovremena stimulacija ima fenomenalan efekt – ono što činite partneru/ici izaziva reakciju koja vas dodatno pali, a istovremeno on/ona sve ažurnije napada vaše genitalije – kako se zna reći, win-win, ili da se poslužimo naškim uzrečicama, vuk sit a ovca cijela.

Zašto obavezno isprobati 69 br.2?

Zato jer, za razliku od situacije kad jedna strana pruža, a druga prima, ovdje nema neravnomjernog odnosa – obje strane uživaju, prepuštaju se užicima i pružaju užitak. Može se dogoditi da se toliko užive u praćenje i osjećanje partnerovog užitka da njih same iznenadi orgazam.

Kada ju isprobati?

Bilo kada. Kao predigra, kao predah nakon iscrpljujuće poze, kao završni čin… Zapravo kad god nema ničeg pametnog na tv-u, plodni su dani, nedostaje vam još 2 riječi da ispunite križaljku, vani je oblačno ili je obiteljsko okupljanje konačno gotovo i mirni ste do Božića.

Gdje ju isprobati?

Najbolje je krevet. 69 na bilo kakvoj tvrdoj i gruboj ili teksturiranoj površini poput tepiha, trave i šljunka rezultirati će ozljedama na koljenima i ostalim dijelovima tijela te nemogućnošću potpunog prepuštanja. A upravo je prepuštanje i dugotrajan užitak te stavljanje svega ostalog u drugi plan istinska ljepota i radost ove poze.

Volite se i ljubite, čim češće i čim bolje, pružajte i primajte užitak i ne prepuštajte se seksualnoj monotoniji. Ne dajte, kako se to već kaže, da vam ljubav bude navika.

3 thoughts on “Poza 69 – što, kako, zašto, kada, gdje?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.