Što NE raditi u seksu – ženski vrisak

Što ne raditi u sexu

Naravno dečki, svi ste vi najbolji ljubavnici, jedini i neponovljivi, nenadmašni i apsolutno najbolji od svih vas ostalih. Eto, sad kad smo to rekle, možemo vam i dati pokoji savjet, smjernicu, naputak…

1. Nedovršena priča

Poput Duracell baterije iz neke davne reklame, neki muškarci jednostavno traju, i traju, i traju…i traju. Ukratko, ako partnerica ne daje znakove života i primjetili ste da čeznutljivo gleda kroz prozor ili nožnim prstima pokušava dohvatiti daljinski, jedan od mogućih uzroka je trajanje, i trajanje, i trajanje. Koliko god tehnika bila dobra, fantastična i najbolja, prije ili kasnije je vrijeme da se sve dobro svrši.

2. Neinspiriran ručni rad

Temeljno nepoznavanje misterioznog klitorisa i njegovog susjedstva i/ili učenje o seksu iz pornića neke su muškarce inspirirale da primjenjuju strategiju „brže, jače, čvršće“ bilo pri stimulaciji klitorisa, bilo pri penetraciji prstima, očekujući instantan eksplozivan orgazam. Drugi će nezainteresirano i monotono držati neki isti ritam bez osjećaja za kut, tempo i poziciju nekih ključnih točaka. Treći će pipkati kao da vade ključeve od auta iz zdjele hladetine.

3. Nove, lude i uzbudljive poze

Porno industrija ostavila je svoj biljeg u mnogim ludim pozama lišenim elementarnog zadovoljstva, praktičnosti i smisla. I koliko god volimo probati nešto novo i uživati u novim vrstama stimulacije, takvim smo stvarima sklonije kad smo već doživjele orgazam u nekoj drugoj pozi i/ili kad nismo toliko umorne da iz nam gravitacija predstavlja nepremostiv izazov.

4. Kreativna predigra

Osim poza, iz pornića se revno i radosno kopiraju i druge opasnosti – revolucionarni zahvati koje nitko živ ne bi preporučio da se izvode u predigri. Primjerice, grickanje i lickanje uha postaje guranje cijelog jezika u uho, grickanje vrata i ramena pretvara se u jake i čvrste ugrize (vodeći se logikom da ako mali ugrizi pale, kako će tek jači i krvoločni) a iz pornića se uči i ni za živu glavu preporučljiv čin koji uključuje primanje žene za glavu i vrlo agresivan oralni seks. Sve su ove stvari super i divne i krasne ako to oba partnera žele i razgovarali su o tome, dakle njima ne pokušavajte iznenaditi, kao niti s…

5. „Upsić, kriva rupa“

Ovaj posve nedužan, slučajno slučajan potez u pravilu izvode dvije vrste muškaraca – oni koji nisu s partnericom pričali o analnom seksu a željeli bi ga probati, te im se ovaj „iznenađenje!“ čin učinio posve legitimnim, ili oni koji su s partnericom pričali, ona je rekla da nije zainteresirana (ili nešto gore) no oni su odlučili ipak provjeriti tu tvrdnju, nadajući se da se partnerica u međuvremenu predomislila ili da će ju taj iznenadni atak nagovoriti da se predomisli. Ehem, nijedan od ova dva scenarija ne zvuče preporučljivo ni ugodno i ne očekujte dobru reakciju.
Kako riješiti – razgovor, komunikacija, razgovor. I uvijek krenite s manjim butt plugom ili analnim kuglicama kako biste ispipali teren.

7. Krici i šaputanja

Zvukovi prilikom seksa vrlo su sklizak teren, gdje previše ili premalo, pretiho ili preglasno može biti neželjena smetnja. Repetoar zvukova je također bitan – tzv. „dirty talk“ je pomalo i vještina i ako niste iskusni ili ste friško u vezi, koristite je oprezno i ne ponavljajte doslovno „ou jea kujo“ gluposti iz pornića.

8. Mijenjanje tempa netom pred orgazam

Mnogo muškaraca osjećajući da je žena blizu orgazma manijakalno pojačava tempo zadnjim atomima snage, no osim infarkta na taj način riskiraju i da se taj orgazam uopće ne dogodi. Vrlo je jednostavno – ako nas je jedan tempo doveo do orgazma, znači da nam taj isti odgovara i tijekom orgazma.

9. „Šteta lubrikanta“ ili „lubrikant je tako daleko u ladici“

Ako stvari zaškripe, posegnite za lubrikantom. Slina ne može nadomjestiti nedostatak uzbuđenja niti kvalitetetno lubricirati anus – ako vam je stalo da partnera/icu ne boli i da analno iskustvo doista ima izraženu komponentu užitka, koristite lubrikant.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.