Strap-on s utorom vs. navlaka za penis – što, kada i kako?

Strap-on s utorom vs. navlaka za penis - što, kada i kako?

Promotrimo ove dvije (naizgled slične) seksualne igračke – u jednu i drugu se stavlja penis, potom igračkom penetrirate vaginalno i analno i tu sličnost ugrubo prestaje. Međutim, one imaju potpuno drugačiju namjenu i način korištenja te si odabirom krive igračke možete stvoriti neugodnost i neudobnost ili će vam ona biti u potpunosti nefunkcionalna. Saznajte koja je od ovih igračaka za vas.

Što je jedno, a što drugo?

Fetish Fantasy – Strap-on s utorom, 20 cm

Strap-on s utorom je ČVRSTA, najčešće potpuno nefleksibilna seksualna igračka koja dolazi s pripadajućim remenom ili pojasom.

Malesation - Silicone Extender 4

Navlaka za penis je MEKA i FLEKSIBILNA, eventualno s čvrstom ispunom koja služi kako bi dodala određeni broj centimetara na duljinu postojećeg penisa.

Kada jedno, kada drugo?

Strap-on s utorom se koristi samo u jednom slučaju – kada nemate erekciju. Bez obzira radi li se o erektilnoj disfunkciji ili želji za nastavkom odnosa nakon preuranjene ejakulacije, utor je premalen da bi u njega stao penis u erekciji. Kako je u pitanju igračka koja je čvrsta, korištenje s erekcijom je nemoguće ili, u najmanju ruku, izrazito neugodno.

Navlaka za penis stavlja se na erektirani penis kako biste uživali u većoj duljini (ukoliko je riječ o navlaki zatvorenog tipa) i promjeru penisa. Sama navlaka i na nositelja djeluje stimulativno jer u pravilu pruža vrlo čvrst stisak, a određeni modeli imaju i teksturu s unutarnje strane za dodatnu stimulaciju.

Kako koristiti?

Ukoliko ima regulatore, pojas strap-ona pažljivo namjestite kako bi stabilno stajao, a opet kako vam se trake ne bi urezivale u kožu. Jednom tako namješten, pojas se oblači i skida poput donjeg rublja, a isto je i imate li pojas s elastičnim trakama. Na vanjski rub (koji dolazi u kontakt s pubičnom kosti) dilda preporučljivo je nanijeti malo lubrikanta kako vam frikcija pri penetraciji ne bi iziritirala kožu. Prije penetracije vanjski dio dilda i utor namažite lubrikantom.

Navlaka se postavlja na penis u erekciji, tako da niti ne pomišljajte na postavljanje bez lubrikanta – utor je često uzak (jer navlaka treba samostalno stajati), a trenje će biti izrazito neugodno. Na penis i u utor navlake stavite manju količinu lubrikanta, donji dio navlake raširite i stavite je na penis. Ako je utor značajno duži od penisa, skinite navlaku, označite kolika vam duljina odgovara i višak na dnu odrežite. Prije penetracije i na vanjski dio navlake nanesite veću količinu lubrikanta obzirom da će penetracija biti intenzivnija zbog većih dimenzija. Važno je napomenuti i da navlaka nije zamjena za kondom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.