Top 10 sexy novogodišnjih odluka

novogodišnje odluke

Dolazi, s vremena na vrijeme, trenutak u životu kada želimo napraviti prekretnicu, i to je najčešće Nova godina, rođendan ili dan poslije Martinja. Tada ritualno bacamo zadnje kutije cigareta u wc, brišemo najdraže porniće, na balkonu palimo kompletnu zalihu čokolada i alkohola i iskupljujemo se hodočašćenjem po tržnicama i obnavljanjem odnosa s rodbinom koja se bavi poljoprivredom. I taj režim traje, kako kod koga primjerka, od 2 do 6 tjedana, kada grcamo, ne možemo više i proklinjemo što smo uopće prolazili kalvariju u kojoj smo već nebrojeno puta prije posrnuli i predali se.

Međutim, postoje novogodišnje odluke koje zapravo i nije tako teško provesti u djelo, ne traži se nikakva bogzna kakva žrtva tijela ni sakaćenje dijetama, a tiču se poboljšanja odnosa s voljenim bićem.

1. Krenite od sebe

Koliko god znamo ili mislimo da znamo o samima sebi i svojem tijelu, uvijek možemo saznati još – o tome kako dolazimo do stadija uzbuđenosti i kako dolazimo do orgazma. U današnje nam je vrijeme svo znanje na dohvat miša i sve tajne, mistične i drevne vještine predaka mogu se istražiti i naučiti. Krenite od klasika, poput Kama sutre, Užitka seksa i sl. i možda vas nešto iznenadi i možda naučite nešto novo. Nakon teorije, krenite na praksu – izdvojite vrijeme za sebe i istražujte svoje tijelo dodirom i pružite si neki novi užitak. Dobar seks počinje u glavi.

2. Iznenadite

Poljupcem, poklonom, oralnim seksom. Budite spontani, otvoreni i zaigrani.

3. Inicirajte

Ne čekajte da ono drugo počne. Seks treba biti opušteno, a ne proračunato iskustvo u kojemu mentalno stavljate križiće u kalendar i prisjećate se tko je koga prvi pipnuo po koljenu ili dao malo dužu pusu.

4. Razmišljajte

Ljudski je mozak fantastičan – u stanju je od ideje stvoriti želju, stoga to iskoristite za podizanje vlastitog libida. Zamišljajte partnera ili partnericu više puta kroz dan, prisjetite se mirisa njihove kože i kose, zamislite osjećaj njihove kože pod rukom. Na poslu sjetno pogledajte kroz prozor i sjetite se nekog posebice vatrenog scenarija ili seksa za pamćenje.

5. Veselite se

Čim je više moguće budite pozitivni. Veselite se partneru ili partnerici kada dolazite doma ili pri susretu, stres i sve negativno ostavite pred vratima i smijte se zajedno čim više.

6. Isključite se

Od tehnike. Provedite period u danu u kojem se zabavljate razgovorom, kartanjem bele ili maženjem na kauču bez pipkanja mobitela ili hipnotizirani Dnevnikom.

7. Igrajte se

Osjetilima. Prepustite se dodirima, škakljanju, laganim podražajima i izluđivanjem partnera ili partnerice i pripremite im noć koja je uistinu za pamćenje.

8. Skuhajte nešto fino

Zajedničko kuhanje može biti vrlo zabavno, ali i senzualno i sexy. Zajedno se motajte po kuhinji, sjeckajte, hranite jedno drugo, lupnite jedno drugo kuhačom po guzi i slično. I odaberite neku lakšu ili sexy hranu, piletinu, povrće ili pokoji morski plod, jer, iako je sarma neizmjerno sexy, teško da ćete nakon nje biti u stanju za ikakav tjelesni pokret, a zajedničko kuhanje bi trebalo biti jedna duga, senzualna predigra.

9. Prošećite gradom

Zaputite se putevima kojima niste dugo išli, popijte kavicu, neobavezno pričajte i šalite se. Stvorite trenutke samo za vas i pobjegnite dosadnoj, sivoj i istoj svakodnevici. Spontanost je ključ sretnog i vitalnog odnosa.

10. Sjetite se

Biti dobri jedni prema drugome. Ne uzimajte se za gotovo i ne stavljajte vas u drugi plan.

Također, ove godine sjetite se kupiti sexy poklon za Valentinovo, dosadnih poklona smo se nagledali 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.