Top 7 analnih igračaka za početnike – Libido.hr preporuča

analne igračke

Novi ste u svijetu analne stimulacije, ne znate otkuda krenuti? U ovom vam članku donosimo pet analnih igračaka za početne razine iskustva – pronađite brzo i lako provjerene proizvode!

Ovdje navedeni proizvodi su testirani i provjereni – nema štetnih materijala, lošeg dizajna ni neugodnih iznenađenja.

1. Butt plug za početnike – All Time Favorites – Diamond Plug
All Time Favorites - Diamond Plug

Male dimenzije, savitljiv vrat koji se prilagođava vašoj anatomiji, siguran materijal i odličan dizajn koji će nenametljivo penetrirati. Idealan odabir za vaš prvi but plug.

Dodatna pogodnost – umjetni kristal u bazi predstavlja odličan vizualni dodatak
Dodatna pogodnost 2 – okrugla baza u pravilu omogućava istovremenu vaginalnu penetraciju

2. Analne kuglice za početnike – Fifty Shades of Grey – Pleasure Intensified
Fifty Shades of Grey - Analne kuglice

Vrlo fleksibilno tijelo, mali promjer (svega 0,6 cm do 2,5 cm) i dizajn kuglica koji je više elipsast, čime omogućava manje nametljivu penetraciju, dok su kuglice opet dovoljno izražene da će intenzivirati podražaj kada ih povlačite tijekom orgazmičkih kontrakcija.

Dodatna pogodnost – široka omča za lako rukovanje samostalno ili u paru

3. Masažer prostate za početnike – Renegade – Vibrating Massager III
Renegade – Vibrating Massager III

Neutralnog je dizajna i, što je vrlo važno za početnike, fleksibilnog tijela, tako da se prilagođava vašoj anatomiji i manje je intenzivan pri penetraciji od posve čvrstih materijala. Ima dva efektna proširenja koja dodatno stimuliraju.

Dodatna pogodnost – vibracije. Ako ih ne želite, lako ih isključite, ali na masažeru koji ih nema, ta mogućnost ne postoji.

4. Komplet analnih igračaka – Ouch – Rechargeable Anal Set
Ouch – Rechargeable Anal Set, 6 kom

Komplet koji sadrži čak 6 igračaka zasigurno će vas zabaviti na malo duže staze, a čine ga specifično dizajnirani analni stimulatori manjih do srednjih dimenzija i različitih oblika.

Dodatna pogodnost – punjivi bullet vibrator. Osim sa svakom od ovih igračaka, može se koristiti i samostalno za stimulaciju ostalih erogenih zona.

5. Dildo za pegging – Cal Exotics – Boundless 11,5 cm Slim
Cal Exotics - Boundless 11,5 cm Slim

Posve gladak dizajn, usko, zakrivljeno tijelo i blago savitljiva forma idealna su za vaša prva pegging iskustva. Baza je široka, tako da će se s lakoćom montirati u strap-on pojas.

6. Analni lubrikant – System JO – H2O Anal Lubricant
System JO - H2O Anal Lubricant, 60 ml

Dovoljno gust da postojano ostaje tamo gdje ste ga nanijeli, a opet dovoljno rijedak za laku aplikaciju! Svilenkast na dodir, ne lijepi se i možete ga koristiti sa svim vrstama seksualnih igračaka i kondomima.

7. Intimni tuš – Aneros – Prelude Premium
Aneros – Prelude Premium intimni tuš

Premium proizvod, no za to ima itekakvo pokriće – mekan je i podatan, što ga čini udobnim i sigurnim pri insertaciji, dok je većina klasičnih doucheva posve nefleksibilna. Pruža vam mnogo više kontrole i mogućnosti od standarnih intimnih tuševa čime je mnogo sigurniji za korištenje i maksimalno je higijenski jer ne dopušta povrat zraka ili tekućine u balon.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.