Top 5 ženskih seksualnih fantazija

Ženske seksualne fantazije

Često se smatra da muškarci prednjače u seksualnim fantazijama te da su njihove fantazije zločestije, kompleksnije, učestalije i mnogo slobodnije od ženskih.

Ali naravno, istina je potpuno drugačija – ženske seksualne fantazije su jednako zločeste, proste, kompleksne i česte kao i muške. Samo se o njima, kao i kod mnogo toga vezanog uz žensku seksualnost, mnogo manje priča.

Bez obzira kojeg smo spola, seksualne orijentacije ili životne dobi, seksualne fantazije su normalan, zdrav i nužan dio ljudske seksualnosti. Maštajući o različitim seksualnim situacijama (koje niti ne trebamo željeti ostvariti u stvarnosti) ispunjavamo svoje seksualne potrebe na jedan poseban način, nadograđujemo svoj seksualni portfelj i, najvažnije, otvorene smo prema svojoj seksualnosti, ne bojimo je se i ne tabuiziramo je.

Istraživanja su pokazala da žene različitih dobnih skupina i različitih životnih interesa imaju seksualne fantazije čiji bi vas sadržaj mogao itekako iznenaditi, jer su zapravo najčešće vrlo daleko od klasičnih, tradicionalnih seksualnih situacija i najčešće se ne baziraju na ideji o romantičnoj, nježnoj večeri uz svijeće.
Poneke su temeljene na određenim prijašnjim seksualnim iskustvima i poznanicima, a neke su pak potpuni plod mašte te sadrže izmišljene situacije, mjesta i osobe.

1. Grupni seks

Grupni seks je fantazija koja je vrlo prisutna u ženskim mislima. Bilo da se radi o većem broju partnera, muškaraca ili žena, ovo je maštarija koja često zaokuplja ženske misli.

2. Seks na javnom mjestu

Kod seksa u javnosti žene najčešće zamišljaju odnos s vlastitim partnerom na mjestu gdje su izloženi pogledima drugih, a uzbuđenje predstavlja samo saznanje da svojom izvedbom uzbuđuju promatrače, ili uzbuđenje proizlazi iz mogućnosti da će biti otkrivene.

3. Seks sa strancem

Seks sa strancem također je vrlo česta maštarija žena. U korijenu ove fantazije vjerojatno je želja za slobodnim, neobaveznim i nesputanim odnosom a uzbuđenje proizlazi iz ideje o ultimativno fizičkoj, životinjskoj privlačnosti kojoj se prepušta.

4. Dominacija

Dominacija u seksu je izrazito privlačna ideja većini žena, bilo da se radi o njenoj dominaciji ili podređenosti. Česte su maštarije žena o prakticiranju bondage odnosa, gdje se one prepuštaju potpunoj kontroli i zahtjevima partnera, bezuvjetnoj snazi i moći muškarca i ispunjavanju njegovih zahtjeva, ili pak vlastitoj nadmoći, bespomoćnosti partnera i apsolutnoj kontroli nad njim.

5. Striptiz

Striptiz odnosno skidanje odjeće u stvarnom životu ispred mnoštva nepoznatih ljudi je pomalo nelagodna misao, iako kao takvo rasplamsava maštu u fantazijama. Samo saznanje da vlastito razgolićavanje izaziva uzbuđenje i erekciju promatrača i da samim činom razodijevanja rasplamsava nečiju seksualnu želju za ženu može biti izuzetno uzbudljivo.

Seksualne maštarije su pojava koja je potpuno bezopasna, dapače, izrazito povoljno utječu na naš libido i seksualni život. Kako se seksualna želja pojačava čim smo više seksualni (u mašti ili u stvarnosti), maštarijama zapravo pojačavamo seksualnu želju i tako pozitivno utječemo u stvarnosti.

Image: olly2/Bigstock.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.