11 savjeta kako zadovoljiti ženu

Kako zadovoljiti ženu

Svaka je žena malo umjetničko djelo, priča za sebe i drugačija od drugih, no ima nekoliko zlatnih pravila koje bi bilo dobro imati sa sobom pri susretu sa živim primjerkom ženskog roda. Ovdje ih donosimo čak 11.

1. Seks počinje u glavi

Bez obzira jeste li novi par ili već imate višegodišnji staž, seks počinje (i završava) u glavi. Samo u prvim mjesecima veze kemija može biti tako snažna da prevlada svađe, predbacivanja i međusobno zamjeranje, stoga ne očekujte eksplozivne vrhunce i seks iz snova ako ostatak zajedničkog vremena provodite gađajući se tanjurima. Odličan seks je produžetak odličnog odnosa, ali i njegova vrlo važna komponenta.

2. Najavite

Uljepšajte joj dan sjedenja u sivom uredu ili nečem još gorem slatkom porukicom i podsjetite ju koliko vam je seksi i koliko biste joj to i to radili sad, odmah i ovdje. Pokazujte joj koliko je želite često i ne samo u seksi situacijama ili 5 minuta prije pentracije. Podsjetite se zajedno neke posebno vruće scene i budite inspirirani cijeli dan.

3. Stvorite atmosferu

Teško je biti u seksi raspoloženju u stanu punom vrišteće djece, planinama suđa u kuhinji i slojevima čarapa na podu. Inače, bacanje smeća i nošenje vrećica iz auta ne predstavlja ravnomjernu raspodjelu kućanskih poslova – udružite snage i uživajte u slobodnom vremenu zajedno.

4. Prije nego što krenete

Svi vam savjeti ovog svijeta neće pomoći ako nećete raditi jednu elementarnu stvar – slušati partnericu i njen govor tijela. Bez obzira što joj radili, pratite reakcije njenog tijela, ubrzava li joj se disanje, kada stisak njene ruke postaje snažniji? Dobrog ljubavnika ne čini “isprobana taktika koja uvijek i svuda upali” nego prilagodba trenutnim potrebama i znakovima koje treba primjetiti.

5. Nepodnošljiva lakoća predigre

Predigra je mnogo više od niza povezanih koraka i radnji čiji je krajnji rezultat seks. Čim je prije počnete promatrati kao zasebnu sexy aktivnost koja vam oboma pruža užitak, a ne kao sredstvo za postizanje cilja, svi će uključeni biti zadovoljniji. Napravite nešto posebno, isprobajte nešto novo, prepustite se i stavite njen užitak ispred vlastitog.

6. Razmazite ju

Na redovitoj bazi joj priuštite puni tretman – kupku s puuuuno mjehurića uz svijeće, sporu i senzualnu masažu (ne zaboravite masažno ulje ili losion) bez brzanja. Zatim joj na čim raznovrsnije načine potaknite erogene zone za koje je i zaboravila da ih ima i tek tad krenite na klitoris. Nakon jednog (ili više) orgazama joj dopustite da vam vrati istom mjerom. Ne vjerujemo da ćete požaliti.

7. Umjetnost erogenih zona

Koga god ćete pitati, svi će znati da neki broj erogenih zona. Međutim, tajna erogenih zona nije u redoslijedu njihove stimulacije, odnosno, barem ne u točnom redoslijedu – svaka žena je erogena priča za sebe i za svaku će vam trebati neko vrijeme da upoznate kako točno reagira na grickanje vrata, draškanje peruškom po bedru ili dodirivanje koljena. Budite nepredvidivi, mijenjajte redoslijed i sredstva kojim stimulirate te zone.

8. Budite agresivniji

Iako ponekad poneke žene žele biti princeze kojima predigra započinje recitiranjem soneta i završava 6 sati kasnije u misionarskom položaju u mrklom mraku uz sporo, romantično, slow motion vođenje ljubavi uz nježno dodirivanje jagodicama prstiju i šaputanja o vječnoj ljubavi i vjernosti, to nisu sve žene i ne uvijek. Ponekad je čista, sirova, životinjska želja mnogo, mnogo uzbudljivija i ponekad treba osjetiti koliko je želite i koliko se ne možete obuzdati.

9. Njegovo veličanstvo klitoris

Svaki klitoris je drugačiji i za svakog će vam trebati vremena da ga upoznate, no za sve vrijede neka zlatna pravila. Prvo, bez obzira koliko njegova nositeljica bila uzbuđena, stimulacija klitorisa, bilo jezikom, prstom ili sličnim priručnim sredstvima, neka bude nježnija i mekša. Mnogo žena ne podnosi izravnu stimulaciju klitorisa do granice boli, a ni ostalima nije najugodnija pomisao o manijakalnom trljanju bez sporijeg i nježnijeg uvoda. Počnite lakše a onda postepeno ubrzavajte ili dodavajte pritisak kada po vlasnici vidite da želi brže, više, jače.

10. Gle, točka!

Toliko velik postotak žena nikad nije doživio orgazam stimulacijom G-točke da se često čuju tvrdnje kako ona uopće ne postoji te kako je ženska ejakulacija najobičniji urin. Otklonite sve sumnje i zaputite se u potragu za mističnim izvorom ženskog užitka naoružani prstom ili igračkom za tu namjenu. Prije potrage je uzbudite kako bi se cijelo područje prokrvilo.

11. Za one koji žele znati više

Želite li joj pružiti nezaboravnu noć, pobrinite se da doživi ono što još nije – orgazam istovremenom stimulacijom klitorisa i G-točke. Za to se može koristiti rabbit vibrator, ali i dvije različite igračke ili jedna igračka i prsti. Za G-točku je najbolje koristiti igračku zakrivljenog vrha kojim će je biti lakše pronaći i dozirati pritisak, a ukoliko joj G-točku stimulirate prstima, pripazite da imate uredne i glatke nokte. Klitoris joj stimulirajte prstima, bullet vibratorom ili stimulatorom klitorisa koji omogućuju vrlo preciznu stimulaciju točno tamo gdje je trebate. Nakon što je dovoljno uzbuđena, pronađite G-točku i primjenite pritisak koji joj odgovara a zatim počnite stimulirati klitoris. Izmjenjujte stimulacije u ritmu i istovremeno isprobavajte različite kuteve i intenzitet. Bonus – čim će joj duže trebati, to će orgazam biti snažniji.

Ovdje možete pročitati i naš članak kako zadovoljiti muškarca

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.