Seks na brzaka ili kviki – što, kako, zašto, kada, gdje?

Seks na brzaka

Kviki. Omiljena razbibriga svima kojima se uvijek negdje žuri, koji nemaju vremena ali zato imaju malu djecu i/ili prekovremene, koji imaju jači libido i koji imaju s kim, ali nemaju gdje pa su fleksibilniji po pitanju lokacije i sve koji ne znaju što bi radili za vrijeme bloka reklama na tv-u.

Što je seks na brzaka?

Suprotno mišljenjima, ne, seks na brzaka nije seks u kojem muškarcu treba rekordno brzo da doživi orgazam. Seks na brzaka je seks kao i svaki drugi, no kraćeg je trajanja i najčešće uz vrlo minimalnu predigru, a ona se ponekad može i u potpunosti preskočiti. Češće uključuje muškarčev no ženin orgazam, no sam orgazam za njega zapravo nije presudan – kviki nas uči cijeniti užitak u usputnim trenucima.

Gdje ga prakticirati?

Seks na brzaka jedan je od najpopularnijih vrsta seksa van kreveta. Zbog kratkog trajanja imati ćete energije i za nemoguće poze a i zaboravit ćete na bol, ukočenost i frustraciju hladnim sudoperom pod guzom i oštrim kaktusom u nozi, ali i otkriti čaroban svijet seksa u javnosti. Seks na brzaka prakticirajte gdje god stignete pa i u dobrom starom krevetu – odmah ujutro i počnite dan na pravi način!

Konkretno, isprobajte…

…stol u kuhinji, radnu plohu kuhinje općenito, stolice i fotelje (savršene da se muškarac malo sjedne i odmori a žena ga zajaši), tuš, stroj za pranje rublja (ugašen ili baš na centrifugi), stojećki u hodniku, sjedećki u dnevnom boravku ili ležećki u kadi. Ako izlazite van svoja četiri zida, za preporuku je svakako i zadnje sjedište vašeg auta, mračan haustor (uz maksimalan oprez, jer tamo opasnosti vrebaju iz svih kuteva), wc kluba ili birca (ako baš nemate drugi izbor) i svi oblici plaža, šumica i praznih parkića noću ljeti.

Kako ga izvesti?

E, tu dolazimo do tricky dijela. Za razliku od veselih tinejdžerskih dana u kojima se napalite dok si reko “prišt”, u kasnijim godinama nam treba malo duže da postignemo svoj maksimalan potencijal duljine i vlage u zraku, tako da za kviki ipak treba kakva-takva predigra. I, muškarci, ako već upadate u stan s erekcijom i planirate je upotrijebiti istog trena, rješenje problema za kojeg i ne znate da imate je lubrikant. Lubrikant voljnu vaginu čini mnogo spremnijom za takve iznenadne napade i time ujedno smanjujete rizik od seksualnih ozljeda i infekcija nastalih sitnim pukotinama jer vlažnost nije dosegla potrebnu razinu.

Priprema je pola posla

Dobra priprema za seks na brzaka je najavljivanje ili planiranje seksa – obavijestite bolju polovicu da ste zainteresirani za nešto kratko i žestoko i napalite ju/ga na vrijeme. Žene, bacite oko na kakav pornić ili drugi stimulativni materijal i dočekajte ga spremne.

Započnite usmenom predajom

Oralni seks je prekrasni uvod u kviki i malo će se koji muškarac ili žena buniti da ih tako pripremite za nešto brzo i kratko. Primjena oralnog zagrijavanja posebice se preporuča za ženski dio jer će im ujedno olakšati dosezanje orgazma.

Golaćima ulaz zabranjen

Dobro, ne sasvim – savršeno je prihvatljivo i u redu osigurati pristup genitalijama, ali za seks na brzaka zaboravite na skidanje do kraja. Šešir, šal, kaput, čizme… sve je to u redu, dapače! Ima nešto nevjerojatno sexy u sceni kada se bacate jedno na drugo i ne zamarate se trivijalnostima poput skidanja svega već samo posežete za šlicom.

Zašto ga prakticirati?

Imajte na umu da je kod seksa na brzaka naglasak na užitku, ne i orgazmu. Uostalom, ako ga niti ne očekujete i zaboravite na njega, najvjerojatnije će do njega doći, i to brzo. To su male tajne naših tijela koja nam vole nešto uskratiti kada to baš jako želimo a donijeti nam bez poteškoća kad nešto zanemarimo.

Također, ako mislimo da smo prestari ili preozbiljni…

… sjetimo se da je seks najbolji kad ga ne shvaćamo preozbiljno. Naravno, neće nam se uvijek dati izvoditi egzibicije i riskirati da nas se ulovi spuštenih hlača i podignute suknje iza kioska koji je izgledao savršeno samotno, ali ponekad treba riskirati – da bi dugoročno odnos održali blistavo svježim, začinjenim i sretnim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.