10 savjeta kako ju izluditi prstima

Kako ju izluditi prstima

Prsti. Uvijek pri ruci. Ne trebaju erekciju. Svestrani su. Dovoljno su fleksibilni, a opet snažni da mogu podnijeti i najkompliciranije poze.

Prsti su odličan izbor za zadovoljavanje vaše partnerice. Tehnika ima na stotine, ovisno o tome koliko ste voljni upotrijebiti svoju maštu, no na nekoliko se jednostavnih savjeta uvijek možete osloniti.

1. Uredan alat

S obzirom da su jedini alat koji koristite vaši prsti, pripazite da su čisti kako ne bi došlo do infekcija, da su nokti uredno porezani i da nemate nikakav oštar nakit kako je ne biste ogrebli. Unutrašnjost vagine je osjetljiva na dodir stoga budite pažljivi.

2. Ugodno se smjestite

Većini žena treba nešto više vremena da dosegnu vrhunac i normalno je da će vam se ruke nakon nekog vremena umoriti, bez obzira što ste najjača i najizdržljivija osoba na planeti.

Ako se premještate usred odnosa, vaša partnerica može izgubiti momentum i trebat će joj puno više vremena da postigne orgazam. Zato unaprijed zauzmite ugodan položaj i opustite se.

3. Neka vam ona pokaže

Nemojte pretpostavljati da znate što joj najbolje odgovara ili prikupljati savjete samoprozvanih gurua kada možete iz prve ruke otkriti što ju najviše zadovoljava. Neka vam pokaže na koji se način voli dodirivati kada je sama i uvijek ćete znati kako je provjereno dovesti do vrunca.

4. Stimulacija klitorisa

Zbog izuzetne osjetljivosti klitorisa, nemojte da on bude prva stvar na koju krenete čim se ukaže prilika. Krenite postepeno, dodirujući partnericu osjetljjivim područjima oko klitorisa, pa se približavajte pojačavajući pritisak i ritam prstima.

Uzmite u obzir da nekim ženama više odgovaraju dodiri oko klitorisa nego direktan kontakt, tako da ju stimulirajte laganim polukružnim i kružnim pokretima bez dodirivanja klitorisa.

Za one partnerice koje vole direktan kontakt, možete prisloniti cijeli dlan o njen klitoris i prepustiti joj da sama određuje ritam i jačinu pritiska.

5. Koristite lubrikant

Trenje do kojeg dolazi tijekom stimulacije klitorisa može vašoj partnerici stvoriti vrlo neugodan osjećaj. Nemojte se ustručavati koristiti lubrikante kako bi vašoj partnerici cijeli doživljaj bio što ugodniji i senzualniji, dok stimulirajući lubrikanti donose i neke druge pogodnosti – veću osjetljivost i osjećaj zagrijavanja ili hlađenja.

6. Penetrirati ili ne, pitanje je sad

Nekim ženama odgovara penetracija prstima, no nekima više odgovara stimulacija klitorisa, stoga pričekajte s penetracijom dok vam ona sama to ne sugerira.

7. Dva prsta su zakon

Vjerovali ili ne, većini žena su dva prsta dovoljna (preporuka su kažiprst i srednjak). Kod penetracije prstima uvijek krenite postepeno: jednim prstom, pa nadograđujte na dva ili naravno više, koliko god vašoj partnerici odgovara.

Što se tiče brzine penetracije, ovdje niste da rušite rekorde tako da krenite polagano i ubrzavajte s vremenom kada vam sama da do znanja da to želi.

8. Stimulacija G točke

Mistična G točka nalazi se na prednjoj stijenci unutrašnjosti vagine, par centimetara od vaginalnog otvora.

Najlakše ćete ju pronaći prethodnom stimulacijom klitorisa, čime G točka postaje osjetljivija i lagano nabubri. To je područje malo grublje na dodir za razliku od ostatka okolnog tkiva koje je mekše i glađe.

Jedna od najboljih tehnika stimulacije G točke jest da prste lagano zakrivite, pa ih laganim pritiskom primičete i odmičete. Uzmite u obzir da nekim ženama odgovara istovremena stimulacija i klitorisa i G točke jer time imaju intenzivnije orgazme.

9. Ako je vama dosadno to što radite, vjerojatno je i njoj

Pokušajte malo izmjenjivati tehnike, koristite kružne pokrete, zatim kombinirajte pokrete prstima naprijed-natrag. Osim prstiju možete koristiti cijeli dlan i tako pojačati pritisak.

Kada pronađete dobitnu kombinaciju koja joj odgovara, nemojte prečesto mijenjati tempo i jačinu stimulacije jer ćete je samo udaljiti od ekstaze. Za uspješan orgazam potrebna je konzinstencija.

10. Obje ruke, duplo zadovoljstvo

Jedna od zahvalnijih poza u kojoj možete partnericu zadovoljavati s obje ruke jest ona u kojoj ste pozicionirani iza nje, dakle da vam je okrenuta leđima.

Ležeći, sjedeći ili stojeći, to je na vama, no ova vam poza omogućuje da potpuno slobodno koristite obje ruke i tako joj omogućite maksimalni užitak. Jednom rukom možete stimulirati klitoris, dok ju istovremeno drugom rukom penetrirate i/ili joj stimulirate G točku.

Opcija imate mnogo pošto su vam obje ruke slobodne da istražujete i stimulirate bilo koji dio njenog tijela.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.