Po jutru se dan poznaje – riječ, dvije o jutarnjem seksu

jutarnji seks

Biste li radije započeli dan uz bacanje mobitela u najdalji kut sobe, sneni frontalni sudar s hladnjakom tijekom kuhanja kave i slobodan pad pri oblačenju čarape ili nježnosti u toplini kreveta koje će potaknuti cirkulaciju, razbuditi vas i staviti vam osmjeh na lice?

Seks sve čini zabavnijim i ugodnijim, a ujutro će učiniti čuda veća nego najveća i najfinija šalica omiljene kave. Započet ćete dan na pravi način – s osmjehom na licu, osjećajem bliskosti s voljenom osobom i spremni uhvatiti se u koštac sa svim kajlama koje vam ostatak dana može baciti pod noge.

U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta za uspješan i veseo početak dana.

Iskoristite jutarnju erekciju

Kad je već je tu, šteta je da se baci. Probudili se ujutro orni, spremni i čili za ostatak dana ili gunđavi i mrzovoljni, ako je erekcija već tu, sve samo može biti još bolje. Ukoliko partnerica još spava, počnite ju razbuđivati draškanjem, poljupcima i drugim nježnostima, a kada ste oboje spremni, bacite se na posao. Ako vlasnik erekcije još spava, počnite ga nježno dražiti rukom, pružiti mu oralni seks ili ga zajašite.

Osim toga, impulzivni jutarnji seks i dobro iskorištena jutarnja erekcija su pogotovo dobrodošli ukoliko postoji erektilna disfunkcija uzrokovana psihom i manjkom samopouzdanja, jer je jutarnja erekcija je prije svega spontana i fiziološki uvjetovana. Ovakav vid jutarnje zabave je odličan način a razbijete začarani krug nervoze koja rađa neuspjeh i obratno, počnete stjecati samopouzdanje i okrenete novi list.

Budite impulzivni

Jutarnji seks je nekako najbolji ako je impulzivan, pa se ne zamarajte detaljima i planiranjem. Preporučljivo je ipak da pri ruci imate lubrikant kako biste mogli brzo i žestoko preskočiti predigru.

Nadalje, ako ste duže vrijeme zajedno, poneke iluzije se mogu srušiti – pranje zuba, savršena šminka i jutarnje tuširanje prije samog čina su dobrodošli, ali opcionalni. Jutarnji seks je prije svega brzinska disciplina, a ionako ćete se morati oprati nakon njega.

Naravno, za sve nas pragmatičare, jutarnji seks može biti i pod tušem.

Razbudi me nježno

Kao dobra šalica jutarnje crne tekućine, kanta ledene vode za vrat, kondukter u tramvaju ili tjelovježba – i seks razbuđuje, ali ima i niz zdravstvenih pogodnosti. Gibanje i uzbuđenje koje će naglo povećati dozu endorfina, dopamina i serotonina u vašem organizmu i na vrhuncu osloboditi veliku količinu ugodnog oksitocina koji će vas oraspoložiti su odličan način za uspješan početak dana.

Povećane koncentracije blagotvornih i smirujućih hormona će se zadržati kroz dan i pomoći vam u nošenju sa svakodnevnim stresom.

Odlična opcija za parove koji nemaju vremena

Ako ste u situaciji da nikako nemate minutu vremena ili mira tijekom dana, a navečer ste previše iscrpljeni zbog djece, poslovnih ili drugih obveza, jutro je idealno vrijeme za posvetiti se intimi. Žrtvujte 10, 15 minuta sna i stavite alarm ranije nego inače – vaša veza će vam biti zahvalna. Jutro je vrijeme u kojemu nas (u pravilu) život još nije ubio u pojam, djeca još slatko sanjaju u svom krevetu, poslovni su problemi daleko i sve može pričekati, a i mir i tišina su idealni da im pridružimo simfoniju ritmičkog cviljuganja oprugama.

Po jutru se dan poznaje; a jutarnji seks, odnosno općenito intima s partnerom je idealan način da se pripremimo na sve nadolazeće dnevne izazove. Kao naš mali osobni wellness, jutarnji seks je odličan način za razbuđivanje, rastezanje i emotivno i psihičko resetiranje prije novih životnih pobjeda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.