Pružite mu nezaboravan oralni seks

Nezaboravan oralni seks

Zadovoljavanje penisa ustima i jezikom zvuči kao vrlo jednostavan zadatak – a opet, kojeg god muškarca da pitate, reći će vam da postoji doooooar, ali i manje dobrar oralac, pa i onaj od kojeg im se još dan-danas ježi koža i obuzima ih strah.

Pa, proučimo koje su to sitne razlike koje naš jezičac i usne mogu proizvesti i ovladajmo jednom zauvijek ovim drevnim vještinama – bez obzira odlučimo li se iskoristiti naše moći za dobro ili zlo.

Zagrijavanje razgovorom

Ako ste friško u vezi ili odlučujete poraditi na oralnim tehnikama, dobro se s konkretnim muškarcem prethodno dogovoriti o nekoliko stvari.

Prvo, koja je njegova politika o gutanju (nekima je svejedno, nekima je gutanje strašno seksi, neki to ne vole) i shodno tome priopćite što želite a što ne. Kad ste već na toj temi, ako ne želite da vam svrši u usta, dogovorite gdje je u redu – na grudi, trbuh?

Najbolje poze

Najosjetljiviji dio penisa (osim, naravno, samog glavića), odnosno dio zaslužuje najviše jezične pažnje je frenulum – nakupina kože s donje strane glavića. Zato je dobro odabrati bilo koju pozu u kojoj će ga vaš jezik direktno stimulirati, odnosno gdje je pozicija jezika s donje strane penisa.

Primjerice, on može stajati dok vi klečite on leži a vi čučite ili sjedite kod njegovih nogu. Neke standardne poze poput poze 69 su zapravo loše za potpuni fokus na frenulum jer je kod njih jezik sa suprotne strane glavića.

Želite li mu doista pružiti nezaboravan oralac, prepustite mu kontrolu u pozi koja olakšava i izvođenje dubokog grla. Lezite na krevet a glava neka vam bude malo preko ruba, tako da je nakošena prema podu.

Taj položaj omogućava mu da uđe dublje a istovremeno je na njemu da odredi brzinu i tempo koji mu odgovara. Želite li spriječiti duboko grlo, dodajte i stimulaciju rukom i tako ograničite dubinu penetracije. Ovu je pozu apsolutno preporučljivo isprobavati ako si međusobno vjerujete i iskusniji ste.

Predigra

Mnoge pali ideja strastvenog oralca koji počinje istovremeno s otkopčavanjem šlica, no trunčica slatkog iščekivanja je dobar recept za nezaboravan provod.

Šapćite im proste stvari polako na uho, prelazite prstima po guzi ili ispipavajte kvrgu na hlačama. Kad dosegne zadovoljavajuć nivo, polagano otkopčavajte šlic i vrlo sporo uključujte sam jezik u igru.

Uskraćivanje jezika i umjetnost draženja usnama

Prvo, jezikom ovlažite usne prije prvog kontakta s penisom. Kao i kod klitorisa, suh dodir = mnogo trenja = au, au, au.

Kada kažemo da u početku uskratite jezik, mislimo da strateški izbjegavate dodir jezika i glavića – koristite jezik do mile volje po ostatku penisa i testisa, ali glavić i stimulirajte samo (vlažnim) usnama.

Bez dlake na jeziku

Jezična tehnika je ono što razlikuje prosječno, meh pušenje od senzacionalnog, onog koje se prepričava unucima i zbog čega se na ruke tetovira “Nevenka 4ever”.

Kao i kod brojnih drugih seksualnih radnji, nemoguće je pobrojati nekoliko radnji koje će uvijek i svuda paliti, jer glavnina odličnog seksualnog iskustva počiva na osluškivanju druge osobe.

Prateći njegove reakcije, znamo što odgovara a na što ostaje miran, i to nam treba biti misao vodilja. Testirajte sljedeće:

  • Opuštenim jezikom prelazite od korijena penisa do glavića, a kod glavića ukrutite jezik i vrškom jezika dražite frenulum i otvor uretre
  • Prstima stimulirajte testise i lagano povlačite kožu kod baze penisa prema dolje. Kožicu držite jednom rukom, drugom mu masturbirajte a ustima pružajte oralni seks
  • Kada je je oralac dublji, odnosno usta su vam bliže korijenu penisa, čvrsto ga obujmite i pri odmicanju usisavajte penis tako da se stvori snažan vakuum
  • Dulji period vremena posvetite samo frenulumu i glaviću. Glavić je toliko osjetljiv da je fokus na njega dokazano najbolji prečac do brze ejakulacije
  • Kad smo kod toga, ako vam se čini da oralac dugo traje i želite ga brzo dovesti do vrhunca, imamo dvije riječi za vas: gla vić.
  • Isprobajte različite kutove ulaska penisa – drugačiji pritisak na pubičnu kost može biti seksualno vrlo zanimljiv, no to ne radite naglo kako ne bi došlo do pucanja penisa

Igrajte se rukama

Oralni seks se savršeno sljubljuje s ručnim radom, stimulacijom prostate i draženjem drugih erogenih zona. Što god da odaberete kao dodatak oralcu, princip je isti – pratite njegove reakcije i ako reagira povoljno, nastavite ili intenzivirate tu radnju.

  • Varirajte. Izmjenjujte brzinu i ritam, dubinu i jačinu
  • Poigravajte se različitim vrstama stimulacije, ližite senzualno, lickajte zaigrano, usisavajte, lagano trljajte
  • Uključite i ruke – jednom mu možete masturbirati dok usta ostaju na glaviću, dok drugom možete dražiti testise, ili se igrati s guzom
  • Dok usta ostaju na glaviću, jednom rukom obuhvatite penis oko baze. Možete mu masturbirati tradicionalno (gore-dolje) ili ruku okretati spiralalno oko penisa (u nedostatku boljeg opisa, kao da turirate motocikl)
  • Isprobavajte to i s dvije ruke, s tim da jednu okrećete u smjeru kazaljke na satu, a drugu obratno – ova moćna tehnika može donijeti odlične rezultate, ali ključno je da slušate njegove reakcije i počnete nježno
  • Pokažite da uživate u tome što mu pružate užitak (možete zastati i reći nešto seksi o tome koliko ste se napalili ili početi sami masturbirati)

Pazite na zube

Neprijatelj broj 1 penisa u ustima su zubi. Nema ništa što će brže i bolje prekinuti inače sretan i veseo oralac od oštrog zuba na glaviću ili pregrubog ugriza bilo gdje na tom području.

Kut ulaska penisa igra veliku ulogu u tome gdje i kako će biti pozicija penisa u odnosu na zube tako da je i na vašem muškarcu da vam kaže i da se prilagodi ukoliko mu nešto smeta.

Opustite se i prepustite se

Oralni seks, kao i sve ostale seksualne radnje, od nas traže da budemo opušteni i prepušteni, te da, prije svega, uživamo.

Partnerov užitak je vrlo snažan seksualni stimulans i upravo činjenica da mu ga pružamo može biti okidač našeg vlastitog užitka i prepuštanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.