Što ne raditi u oralnom seksu – muški vrisak

Što ne raditi u oralnom seksu - muški vrisak

Penisi su u pravilu vrlo zahvalni za oralno održavanje i nema mnogo stvari u kojima možete pogriješiti, no ipak pripazite na nekoliko krucijalnih radnji koje mogu preplašiti i najčvršću erekciju.

Nemojte biti tromi, nepomični, bezvoljni i/ili zgađeni

Počnimo jednostavno – ako za oralac niste raspoloženi ili ga općenito ne volite, nemojte ni započinjati. Penis (i muškarac za kojeg je spojen) ima osjećaje i vaš nedostatak volje i želje za konkretnom radnjom nije turn on. Nema gore od toga kada je potpuno jasno da nešto radite “preko penisa”.

Budite zaigrani

Koliko god da je oralni seks na penisu jednostavan, nemojte se monotono držati istog ritma u istoj brzini cijelo vrijeme. Pristupite oralnom seksu sa žarom i željom i isprobajte različite pristupe – više ili manje jezika, usisavanje glavića, dodatna stimulacija rukom, poigravanje drugim erogenim zonama. Jedino eksperimentiranjem možete otkriti neki opako dobar podražaj koji će vlasnika oboriti s nogu.

Sačuvajte nas od svojih zubi

Uz veliki užitak u oralnom seksu dolazi i velika opasnost… strašne, bijele, oštre nemani koje ne poznaju milost i dovoljan je samo kratki, slučajni dodir na osjetljivom tkivu penisa (pogotovo glavića) za vrlo intenzivnu bol. Promijenite kut tako da zločeste zube prekrivaju usne i biti ćemo sretni i veseli.

Ako nešto ne želite, recite nam

Ukoliko ne želite ejakulat u ustima ili ne želite gutati, recite to partneru unaprijed kako bi vas upozorio kada je blizu orgazma. Isto vrijedi i za sve ostale dijelove tijela, odjeće, posteljine i sl. na kojima ne želite spermu. Nema ništa gore od zgroženog ili zgađenog izraza upućenog tijekom ili neposredno nakon samog orgazma.

Iznenađenja pružajte s dozom opreza

Pogotovo se to odnosi na promjenu tempa i jačine stimulacije neposredno pred orgazam. S druge strane, partner vam treba dati do znanja što se u nekom trenutku događa, a ne očekivati od vas da ćete mu čitati misli.

Nadalje, iako je istina da svi muškarci imaju prostatu i da njena stimulacija pruža vrlo velik užitak, nemojte pretpostaviti da on to želi ako niste prethodno o tome razgovarali.

Nemojte mu strgati penis

Nagla povlačenja, izvijanja pod neprirodnim kutevima, brze i neočekivane promjene brzine ili smjera mogu dovesti do puknuća membrane koja obavija spužvasto tkivo penisa u erekciji. Kao i kod ostalih fraktura, doći će do podljeva krvi i otekline, a preporučuje se da u tom slučaju svakako posjetite liječnika jer posljedica loma može biti i problem s erekcijom.

Osim prema penisu, preporučuje se da nježni i senzualni budete i s testisima – nemojte ih gnječiti, navlačiti, gristi, štipati…

Vlažno je važno

Kao i kod svih ostalih vrsta seksa, lubrikacija je i kod oralnog jedan od najvažnijih faktora za ugodno iskustvo. Ovdje će vam pri ruci biti slina, pa je koristite čim više – nema gore od dodira dvaju suhih površina škripavoj simfoniji trenja.

Ne nagrađujte nas oralcem

Oralni seks se, nažalost, još povremeno percipira kao nagrada za usisavanje dnevnog boravka, čestitka za rođendan ili poticaj da se redovito brijemo. Oralni seks je normalni dio veze i ako se ljudi vole, neće nijednu seksualnu radnju (koja im je ugodna i koju žele) smatrati nagradom, kaznom ili sličnim manipulativnim sredstvom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.