Što NE raditi u seksu – muški vrisak

sto ne raditi

Žene su redom nenadmašne ljubavnice i intuitivno predodređene za nepogrešivo snalaženje u mraku bez uputstva za upotrebu, ali… postoji par stvarčica koje nije loše s vremena na vrijeme ponoviti, a tiču se upotrebe muškarca i pojedinih njegovih dijelova.

1. „A buci buci buuuu…“

Tepanje. Tijekom seksa. Vaš medek ili zeko inače tepanje najvjerojatnije voli, ali tijekom seksa ono će biti ogroman turn off. Također ne tepajte ni njegovom malom medeku ili zeki.

2. Novi i revolucionarni potezi

Ponekad nam s neba padne članak o nekakvim novim i revolucionarnim potezima pri interakciji s primjerkom muškog roda – sugerira se da ga izludite manijakalnim trljanjem, lupanjem čvrgi po nježnim i jajolikim područjima ili paljenjem dlaka kao „novim načinom da ga napalite“. Ukratko, ukoliko vam se i na trenutak zapitate je li se netko tko piše takve stvari i na trenutak susreo sa živim primjerkom muškog roda uživo, bolje takav savjet preskočite.

3. Drvena Marija

Popularna poza za sramežljive, mlade i /ili nedovoljno iskusne djevojke uključuje horizontalan položaj, ukočenost i stvaranja privida sasvim nežive tvari koja obitava na krevetu ispod njega. Poneki znak života, trzaj, glasniji udah ili pomak ruke prvi je korak da date do znanja da ste živo biće koje voljno sudjeluje u seksualnoj aktivnosti. Koja bi se inače mogla zvati i seksualna pasivnost.

4. Grickanje i zubna akcija općenito

Oralni seks je, i za žene i za muškarce, zanimljiv sklizak teren jer se, osim poželjnog jezika i usana koji poboljšavaju i unapređuju skliskoću terena, u neposrednoj okolini nalaze i neprijateljski nastrojeni zubi. Ako pokušavate začiniti oralac nečim novim i uzbudljivim neka to, ako je ikako moguće, ne budu zubi.

5. „O moj bože, svršavam, a, najbolji si, aaaa, super, najbolji seks ikad, aaaa, dodaj mi cigarete.“

Glumljenje orgazama se, nažalost, još uvijek pripisuje velikom broju žena i, što je još alarmantnije, mnogo žena godinama istom partneru glumi orgazme. Istražujte svoje tijelo i otkrivajte nove podražaje i onda nas posjednite i recite što i kako radimo krivo te po kojem režimu želite da se daljnji usmeni okršaji zbivaju.

6. Nokti i „pao sam na grablje“ efekt

Dugi, seksi nokti u kombinaciji sa željom da neverbalno date do znanja koliko vam je super ponekad mogu odvesti malo predaleko – masakrirana leđa i okolne lokacije ne samo da nisu seksi, već će nas i u dobroj mjeri dekoncentrirati, koju god radnju da u tom trenutku radimo.

7. „Iznenađenje!“ prstić

Nove i nepoznate senzacije na do tada neistraženom području nisu preporučljive bez prethodne najave, obavještenja ili pristojnog upita.

8. Preduga/prekratka predigra

Eh, da…vječna borba muškaraca i žena oko toga koliko bi trebala trajati predigra stara je barem koliko i borba oko spuštanja daske za wc. Ukratko, ako vam se čini da nešto traje predugo ili prekratko, izrazite svoje nezadovoljstvo i preuzmite inicijativu u kojem god smjeru želite ići. Seks je aktivnost koja je doista zajednička i u njoj nikako ne bi smjele postojati situacije u kojima vam kroz glavu prolazi „meh…ajd dobro.“

9. Teorija i praksa

Pornići…opet pornići. Uglavnom, postoje poze koje u porniću izgledaju mnogo jednostavnije i lakše za izvesti i ne čini se da je potreban ikakav napor da bi vas muškarac držao respektabilan broj minuta u naručju i stojećki doveo do niza orgazama. O ovakvim stvarima svakako popričajte prije nego što uz salto doskočite na voljenog muškarca, posebice ako njegovi mišići nisu toliko definirani i u pravilu se kreće iz stana u auto i natrag. Osim toga, vrlo pažljivo isprobavajte poze u kojim penis ulazi pod čudnim kutem ili se čudno savija, jer može doći do zanimljivog fenomenčića pod nazivom fraktura penisa. Ali to je već tema za neki drugi članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.