Pegging – sve što trebate znati te kako ga uvesti u vezu

Pegging

Pegging je vrsta strap-on seksa u kojem žena analno penetrira u muškarca pomoću strap-ona. Ova seksualna praksa se sve više prakticira kako raste svijest o užitku koji muškarci dobivaju iz stimulacije prostate, odnosno analne stimulacije općenito, a polako i nestaje stigma da taj oblik podražaja ima ikakve veze sa seksualnom orijentacijom.

Kada razgovarati o peggingu?

Da biste se dotakli teme pegginga, poželjno je da muškarac ima iskustva s analnom stimulacijom, bilo kroz korištenje masažera prostate u solo igri, bilo s butt plugom ili analnim kuglicama tijekom seksa. Ukoliko ste mu već stimulirali prostatu prstima, odlično! Važno je da postoji opuštenost među partnerima, ali i da su oba partnera upoznata s iznimnim užitkom koji stimulacija prostate pruža.

Prethodno analno iskustvo je dobar preduvjet za pegging, no nužno je načeti samu temu dominacije i promjene uloga koje kod muškaraca mogu biti osjetljiva tema. Važno je da je muškarac potpuno siguran u sebe, ali i u svoju partnericu te da nema strahova vezanih uz svoju seksualnost.

Unatoč predrasudama koje prate pegging, ova vrsta seksa nije vezana uz homoseksualnost već izniman užitak koji muškarci općenito mogu osjećati prilikom analne stimulacije. Također ovakva izmjena klasičnih uloga u seksu i vezi pokazuje ne samo sigurnost muškarca u svoju seksualnost, već izražava i izrazito povjerenje i sigurnost koje osjeća prema partnerici.

Element dominacije i promjene uloga

Važan dio privlačnosti pegginga jest promjena uloga, jer sada žena postaje aktivan partner i penetrira u muškarca koji preuzima pasivniju ulogu. Taj element može biti izrazito uzbudljiv i stimulativan za oboje, fizički i mentalno, tako da je pegging odličan za parove koji se vole poigravati različitim ulogama i istraživati dominaciju.

Što od opreme odabrati

Iako će svaki strap-on dildo čije su vam dimenzije prihvatljive odgovarati, dildo specifično namijenjen peggingu je kraći, zakrivljenog tijela i suženog vrha na koji dolazi postepeno šire tijelo. Takav manji dildo je nenametljiv i vrlo precizan za stimulaciju prostate, a postepeno širenje prema bazi stimulira analni otvor.
Cal Exotics - Boundless 11,5 cm Slim

Za nositeljicu je važno da odabere strap-on pojas koji će biti udoban pri nošenju, posebice jer pri penetraciji do izražaja dolaze posve nove grupe mišića, i ako inače ne koristite strap-on, može doći do upale mišića i bolova. Iz tog razloga pripazite i na pozu kako se ne biste prebrzo umorile, odnosno kako biste izbjegle da vam poza brzo postane neudobna.

Za dodatni podražaj klitorisa odlični su harnessi koji s prednje strane imaju utor u koji umećete bullet vibrator, a za internu stimulaciju idealna su vibrirajuća jaja, C vibratori i ostali nosivi vibratori.

Kao i za svaku drugu analnu aktivnost, kako biste bili potpuno opušteni, preporuča se analno ispiranje i obavezno korištenje lubrikanta – čim više to bolje.

Na što paziti

Kao i kod svake druge analne aktivnosti, idite polako bez obzira na prethodno iskustvo. Važno je da muškarac bude u kontroli kako bi mogao odrediti dubinu i kut penetracije koji mu odgovara, a kada se malo zagrijete i opustite, partnerica može preuzeti kontrolu.

Koja poza je najbolja za pegging

Misionarska će ga opustiti, no tada budite posebno oprezne, jer je u toj pozi sva kontrola nad kutem ulaska, brzinom i tempom na partnerici. Ista je situacija i u doggyju koji, koliko ga god poistovjećivali sa analnim seksom, nije najbolji izbor upravo zbog nedostatka kontrole.

Najbolje poze za pegging biti će kada je on gore, jer tako u potpunosti može kontrolirati dubinu, brzinu i kut penetracije, ili s boka, gdje oboje ležite okrenuti u istom smjeru (tzv. spooning), ali i tada kontrolu prepustite njemu.

Dodatna nastava

Pegging se sjajno sljubljuje sa stimulacijom još jedne erogene zone – penisa i testisa. Možete mu masturbirati rukom pri penetraciji, ili sam može koristiti masturbator, što će mu pružiti fantastičnu dvostruku stimulaciju.

One thought on “Pegging – sve što trebate znati te kako ga uvesti u vezu

  1. Giordano says:

    Nemam tabu tema vezano uz sex.U svemu cu sudjelovati i sve mi je interesantno osim piss,shit i caning igrica.Fetis mi je kad zena voli fisting i zeli dobro rastezanje !!-Zensko tijelo obozavam 💋😝❤🤗🥰💋

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.