Vodič za početnike – Vibratori za parove

vibratori za parove

Pod zbirnim imenom vibratori za parove podrazumijevamo cijeli niz vibrirajućih igračaka kojima je zajedničko da se, kako im i ime kaže, prvenstveno koriste u paru.

Nužno se, međutim, u startu ograditi – sve vrste vibratora za parove mogu se koristiti i samostalno pri masturbaciji, što kod žena, što kod muškaraca. Nadalje, sve seksualne igračke općenito se mogu koristiti i u paru, čime možete otključati sasvim nove senzacije i otkriti drugačije podražaje. Neki su uređaji, međutim, napravljeni upravo da unaprijede predigru i seks dodavajući vibracije točno tamo gdje ih tada trebamo, ili različitim vrstama odvojenih kontrola omogućavaju senzualno pružanje užitka partneru/ici.

Vibrirajući penis prsten
Adam & Eve – Rechargeable Couples Penis Ring

Jedan od najpopularnijih vibratora za parove jest penis prsten s vibratorom – riječ je o jednostavnom, ali efikasnom načinu da dodamo stimulaciju klitorisa tijekom penetracije i istovremeno odgodimo ejakulaciju zbog pritiska prstena na penis.

C vibrator

We-Vibe Sync
Vibrator dizajniran za nošenje u vagini tijekom penetracije (penisom ili dildom) kako bi se poboljšala stimulacija klitorisa tijekom penetracije, što je najčešći razlog izostanka orgazma tijekom seksa kod žena. Kako je u obliku slova C, jedan krak prelazi preko klitorisa i tako ga stimulira, a drugi je insertiran, ostavljajući dovoljno mjesta za penetraciju. Osim dodavanja vibracija za užitak oba partnera, C vibrator pruža i uži osjećaj za oboje.

Vibrirajuća jaja
Jopen Amour - Vibrirajuće jaje s daljinskim upravljačem

Provjereni klasik u partnerskoj igri, vibrirajuće jaje idealno je za proširiti seksualne horizonte – doslovno. Kako se nosi u vagini, a upravljanje je daljinskim upravljačem ili preko aplikacije, idealno je za korištenje u javnosti (poput kina, kluba, restorana…) kao uzbudljiva predigra. Općenito govoreći, odlično je za žene koje žele istražiti stimulaciju vagine bez naglaska na opseg igračke u penetraciji (kakav pružaju klasične penetracijske igračke poput dilda ili vibratora) što može biti idealan dodatak masturbaciji ili oralnom seksu.

Vibrator za prst
Fifty Shades of Grey – Secret Touching Finger vibrator

Vibrator za prst je malen i nenametljiv, ali moćan suputnik u draženju eksternih erogenih zona u predigri, savršen za stimulaciju klitorisa tijekom penetracije. Specifičan dizajn ima omču kojom je uređaj stabilno smješten na prstu bez obzira na to koliko su isti skliski, tako da su stimulacija vibracijama uvijek nadohvat ruke.

Igračke s daljinskim upravljanjem ili mogućnošću kontrole putem aplikacije
Satisfyer - Sexy Secret Panty Vibrator

Daljinsko upravljanje ili upravljanje putem aplikacije svaku vrstu igračke čini punokrvnom igračkom za parove – osim gorenavedenih, to mogu biti i sve ostale vrste vibratora, pa i masturbatori ili analni stimulatori. Vrlo jednostavno – jedna strana je prepuštena i uživa u igrački a druga kontrolira rad motora, pojačava ili smanjuje intenzitet po vlastitom nahođenju i koristi se time kao moćnim dodatkom u svom arsenalu.
Igračke s aplikacijom idealne su i za partnere u vezama na daljinu, gdje intimni trenuci dobivaju sasvim novu dimenziju kada uz sexting ili poziv možemo na tako direktan način upravljati partnerovim užitkom bez obzira na to koliko smo udaljeni.

Vibratori za parove idealni su kao prvo odredište za kupovinu kod parova koji razmišljaju o uvođenju seksualnih igračaka. Redom je riječ o manjim, diskretnijim uređajima koji su vrlo svestrani u svojoj primjeni u predigri i tijekom seksa tako da raspaljuju maštu još dugo nakon kupnje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.